Colliebladet

Välkommen till SCK:s stolthet, COLLIEBLADET

CB 2010_2_framsidaOBS! Just nu är Colliebladet vilande pga att vi saknar en redaktion. Vi arbetar hårt på att så fort som möjligt kunna få ihop en redaktion igen så att vi kan komma ut med vår fina tidning.

Colliebladet är en tidning som kommer ut till alla våra medlemmar, fyra gånger per år. I tidningen kan du läsa alla möjliga reportage om händelser i klubben och klubbmedlemmarnas berättelser.

Du som medlem kan vara med och påverka innehållet i Colliebladet. Skicka in ditt bidrag till redaktionen! Kanske har du och din hund upplevt något att berätta om, en semesterutflykt, en tävling, en rolig händelse eller något annat du vill berätta om.

Alla ni som blir champion (lydnad, bruks, agility och lydnad) eller Rallymästare – vi vill gärna höra er historia – skriv och berätta i Colliebladet!

Välkommen att skriva till Colliebladet!

Du är också välkommen att dela med dig av dina favoritbilder på era fina hundar. Glöm bara inte att bilderna ska vara högupplösta (helst 1000 kb) för att bli riktigt bra i tryck. Kanske är det din hund som syns i nästa tidning?

Varmt välkommen att dela med dig av din historia, insändare, bra bilder m.m.