Handboken 2017

HANDBOKEN 2017

Efter mycket om och men verkar det som om det, med hjälp av delar av den gamla redaktionen för Colliebladet, återigen kan bli en Handbok till alla Collieklubbens medlemmar vid årets slut! Stort och varmt tack till Kirsten Wretstrand och Johan Nilsson som sagt sig kunna åta sig att få ihop Handboken. Efter att Handboken publicerats gäller för styrelsen att fortsätta leta efter en eller två nya redaktörer för att fortsatt kunna ge ut Colliebladet.

Vill du annonsera i Handboken?

Endast helsidesannonser i pdf tas emot. Pris 500 kr (starkt rabatterat). Det är helt OK för flera personer att dela på en helsidesannons, men annonserna måste skickas in som en sida i pdf-format. Betalning görs mot faktura i efterhand.

Manusstopp för annonser: senast den 15/11 till annons@svenskacollieklubben.se. Obs! Du behöver få ett bekräftelsemail, skicka annars igen.

Vill du bidra med material till Handboken?

Artiklar, rapporter från utställningar/tävlingar/en collieägares betraktelser, ja, vad som helst är av intresse! Gärna med bilder.

Manusstopp för texter: senast den 1/11 till colliebladet@svenskacollieklubben.se. Obs! Du behöver få ett bekräftelsemail, skicka annars igen.

Kommentarer inaktiverade.