Start     Medlem    Om Collie    Valp&Kennel    Klubbinfo    Statistik    MENTALINDEX    Aktiviteter    Resultat&Priser    Länkar  

DITT MEDLEMSKAP I SVENSKA COLLIEKLUBBEN 


Uppdaterad 2012-09-13

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

När SCK:s medlemsansvarig har tagit emot din ansökan och avgiften har registrerats på SCK:s konto kommer du att anmälas som ny medlem i vårt medlemsregister. Inom 1-2 veckor kommer sedan ett välkomstbrev att skickas hem till dig med e-post om du har angett det i din ansökan, annars med vanlig post.

Därefter är du medlem och du får Colliebladet samt SBK:s tidning Brukshunden. Du har nu även tillgång till alla de aktiviteter som Svenska Collieklubbens arrangerar samt de medlemsförmåner som Svenska Brukshundklubben erbjuder.

Någon månad innan utgången av ditt medlemskap så kommer först ett mail och därefter ett brev med ett inbetalningskort att komma från Svenska Brukshundklubben, som i fortsättningen sköter medlemshanteringen för ditt medlemskap. Har betalning inte inkommit under månaden efter det att medlemskapet gått ut avslutas ditt medlemskap i Svenska Collieklubben. Det innebär att du inte får Colliebladet och att en ny ansökan om medlemskap måste göras.

I din ansökan blir du ombedd att ange en rad personuppgifter, bland annat ditt personnummer. Ditt personnummer används endast i identifikationssyfte och dessa uppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part.


Administrera ditt medlemskap inom SBK och skriv själv ut ditt medlemsbevis

Har du bytt adress, telefonnummer, e-postadress eller vill avsluta ditt medlemskap? 
Allt detta gör du själv på 
www.brukshundklubben.se/medlemsuppgifter:

Till "Mina sidor" kommer du via bannern här nedan

Här skriver du även ut ditt medlemsbevis, detta skickas inte längre ut automatiskt tillsammans med inbetalningskortet.

Får du problem och behöver ha hjälp med detta, kontakta Svenska Brukshundklubbens medlemsavdelning. Tel: 08-505 875 20 eller via e-post till medlem(at)brukshundklubben.se

SBK:s medlemsavdelningen har öppet helgfri måndag-fredag kl. 10.00-12.00.

 


© Svenska Collieklubben 2005 | Start | E-post  
Totalt besökare | Besökare online


Huvudsponsor