DSC_0151Medlemsavgifter 2019

Nu kan du registrera dig som ny medlem digitalt!

Vill du bli helbetalande medlem eller ungdomsmedlem hos oss, anmäler du dig på (fotolänk). Avgiften till SCK är 210 kr, övriga kostnader och annan information står på SBK:s anmälningssida. När du blivit medlem kan du sedan maila ditt medlemsbevis till medlemsansvarig lenaogren1@gmail.com för att få senaste numret av Colliebladet!

Utlands- och familjemedlemmar kan än så länge inte anmäla sig via ovan länk – information om hur du anmäler dig finns nedan.

Du kan också anmäla dig direkt till SCK:s medlemsansvarig!
Skicka bara ett mail till medlemsansvarig (se mail-adress ovan) med följande uppgifter:

– Namn
– Adress
– Personnummer
– E-postadress

E-postadressen behövs i registret för att kunna skriva ut ditt medlemsbevis, ta reda på ditt medlemsnummer eller ändra i dina adressuppgifter via Mina sidor på SBK:s hemsida. Innan du skickar mailet behöver du ha betalat ditt medlemskap.

Helbetalande – 610 kronor
Denna medlemsform innehåller både den centrala avgiften (400 kr) och den lokala avgiften (210 kr). Som helbetalande blir du alltså medlem i både SBK och i SCK.

Betalning ska gå till SCK:s bankgiro 178–8777
Swish-nummer 1232565836.

Förnyelse av medlemskapet sker rullande med en årlig avi från SBK centralt.

Övriga medlemsformer
Delbetalande – 210 kronor
Denna medlemsform är för dig som redan är medlem i SBK-rasklubb eller lokalklubb. Ange SBK:s medlemsnummer samt personuppgifter till e-mailen ovan vid inbetalning till SCK.

Familjemedlem – 140 kronor
Familjemedlem kan du bli om någon i din familj redan är ordinarie medlem i SCK, hel- eller delbetalande. Detta medlemskap måste anslutas till ett ordinarie medlemskap i samma familj/adress. Ange namn, personnummer och SBK-medlemsnummer på den ordinarie medlemmen! Som familjemedlem får man inget eget Collieblad.

Utlandsmedlem – 730 kronor
Självklart får även du som utlandsmedlem Colliebladet postat till dig (520 kr till förbundet, 210 kr till SCK).

Skicka dina personuppgifter till e-postadressen ovan, och betala in avgiften för ditt medlemskap via SCK:s bankgiro eller Swish-nummer (se ovan).

Ungdom
Är du mellan 7 och 25 år kan du betala 300 kr till Sveriges Hundungdom (SHU) och välja SBK/SCK som det andra – kostnadsfria – medlemskapet. Då får du två medlemskap för priset av ett.

Läs mer och anmäl dig via http://shu.se

VIKTIGT! När du fått din bekräftelse från SHU måste du maila den till medlemsansvarig (se mail-adress ovan) för att erhålla det senaste numret av Colliebladet.

Om du istället väljer SBK/någon lokal brukshundklubb som ditt andra kostnadsfria medlemskap, kan du därefter bli delbetalande medlem i SCK. Du behöver då ha fått ditt SBK-medlemsnummer. Ange detta när du betalar in avgiften till SCK som D-medlem, och skicka ett mail enligt ovan med övriga personuppgifter.