Colliebladet

Välkommen till SCK:s stolthet, COLLIEBLADET

Colliebladet – medlemmarnas tidning

I tidningen kan du läsa alla möjliga reportage om händelser i klubben och klubbmedlemmarnas berättelser. Här finns också aktuell information från styrelsen, om rasen och kanske något att lära sig från. Du som medlem kan vara med och påverka innehållet i Colliebladet. Skicka in ditt bidrag till redaktionen! Kanske har du och din hund upplevt något att berätta om, en semesterutflykt, en tävling, en rolig händelse eller något annat du vill berätta om.

Alla ni som blir champions (lydnad, bruks, agility, viltspår och utställning), Rallymästare eller något annat– vi vill gärna höra er historia – skriv och berätta i Colliebladet!

Du är också välkommen att dela med dig av dina favoritbilder på era fina hundar. Glöm bara inte att bilderna ska vara högupplösta (Min1000 kb) för att bli riktigt bra i tryck. Kanske är det din hund som syns i nästa tidning?

Varmt välkommen att dela med dig till andra collieintresserade.

Utgivningsplan 2020

UtgivningManusstoppUtgivningsdag
Nr 115/215/3
Nr 215/415/5
Nr 315/820/9
Nr 410/1110/12

Colliebladet innehåller annonser från både medlemmar och kommersiella annonsörer. Colliebladet trycks helt i färg.

Artikelförfattare är till fullo ansvariga för lämnade uppgifter, bilder. Redaktionen förbehåller sig rätten att göra ändringar i insänt material, dock inte utan medgivande av författaren.

Är du intresserad av att annonsera i colliebladet?

Hör av dig till Svenska Collieklubben på e-post: colliebladet@svenskacollieklubben.se Du skall alltid få en bekräftelse annars har vi inte fått ditt mail!

För annonser som levereras färdiga som högupplösta pdf-filer om minst 3000dpi med färgläge CMYK. Har ni frågor om detta kontakta redaktionen enligt ovan.

Annonspriser 2020
MedlemsannonserKommersiella annonser
Helsida: 1000 krHelsida: 1500 kr
½ sida: 600 kr½ sida: 1000 kr

Betalning av medlemsannonser skall vara collieklubben tillhanda på BG: 178-8777 eller via Swish 1232565836 senast samma dag som manusstoppet är!
Märk inbetalningen med ditt namn och annons CB.

Vid årsannonsering får man en annons gratis, dvs. 25% rabatt.

Skicka din annons till ovanstående e-postadress senast manusstopps dagen.

/Redaktionen