Ordförandes rader

Så har vi då en ny hemsida i klubben! Vi hoppas att denna skall vara mycket mer modern och att det blir lättare att göra uppdateringar så hemsidan kan hänga med i nyhetsflödet. Speciellt under senaste året har vi i styrelsen fått mycket kritik för att hemsidan varit inaktuell på flera punkter. Jag hoppas innerligt att vi nu kan bättra oss rejält!

Så har vi då nåtts av nyheten att en colliekennel har fått Hamiltonpriset. Stort grattis till Anja Ejerstad och kennel Steadwyn!  Anja har varit aktiv under många år och har skördat stora framgångar i utställningsringen.

Om bara någon vecka nu, är det dags för årets Collie-SM i Piteå. På fredagen, 31 juli, blir det utställning och lydnadsprov, och bruksproven arrangeras på lördag/söndag ihop med Piteå brukshundklubb. Lokala aktivitetsområdet i Norrbotten har lagt ner ett jättearbete för att få till ett bra rasmästerskap, vilket ni skall ha stor uppskattning för att ni vill göra!

Jag vill också passa på att påminna om vår Colliekonferens och Uppfödarträff som kommer att gå av stapeln 10-11 oktober på Hotell Arlandia i Stockholm. Vi kan utlova både ett intressant program och möjligheten att få träffa andra Collieintresserade.

Därmed vill jag önska er och era hundar en fortsatt skön sommar!

/Alf

Kommentarer är avstängda.