Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Rasmästerskap vallning (inofficiellt) nybörjarklass

26 juli Hela dagen

Rasmästerskap vallning för collie, vit herdehund och för ungerska rashundar. Arrangeras i samarbete med Svenska Kroppsvallarna.

Fredag 26 juli (inofficiellt) nybörjarklass där hunden föser i lina.

Anmälningsavgifter: För nybörjarklass samt HWT är 600 kr för SKK/SVKV ansluten klubb för utländska tävlanden 700 kr och IHT 1–3 är 750 kr för SCK/SVKV medlemmar, för utländska tävlanden 850 kr.

Anmälan: vallning@svenskacolliekubben.se
Betalning: BG 178-8777 (Svenska Collieklubben)

Sista anmälningsdag: 28 juni.


Domare Laura Vassallo, Italien med kennelnamnet Alta Via. Laura har erfarenhet av vallning med collie, hon har bla vallat med Let It Be Nera Di Cambiano. Laura pratar bra engelska, Om det är någon som inte talar engelska så bra, hjälper vi till.

Starttiden avgörs av hur många som anmält och väderprognosen. Vid varmt väder förläggs första start tidigt och vi kommer ha lunchuppehåll. Max 15 anmälningar per dag, collie har förtur och vi kommer att ta in max två ekipage av annan ras per dag om lediga platser finns. De två ekipagen kommer att lottas om det finns fler anmälda.

För nybörjarklass fredagen den 26/7, max 9 hundar.

Fika med lättare förtäring finns att köpa på plats. Fredag kväll har vi grillkväll, det blir knytkalas så ta med det ni vill äta. Anmälan till grillkväll görs till Kristina 070-712 46 99.

Kommentarer är stängda.