Information om kullar på hemsidan – UPPFÖDARE

Ett omfattande arbete med hemsidan pågår för närvarande. Vi ser över både innehåll, uppbyggnad men också hur hemsidan ska fungera bäst även avseende uppdatering och att sidorna fungerar.

Under väldigt många år har valphänvisningen varit ett hett ämne inom klubben. Under tiden har SKK lanserat Köpa Hund för alla raser.

Hänvisning inför att köpa valp består av två saker: att kunna upplysa och informera om var man hittar information och hur man ska tolka denna samt av en lista med aktuella valpkullar.

Den erfarenhet som vi har är att det inte ligger speciellt många kullar inne på SCK:s hemsida. Vi har lagt ett stort arbete på att redovisa all officiell information om kullarna, men finner att det föga hjälper om det ligger väldigt få kullar där.

Därför har styrelsen beslutat om att ta bort valphänvisningen och istället öppna upp för att uppfödare kan lägga in kort info om planerade/kommande valpkullar i det nya kennelregistret som heter UPPFÖDARE. Vi har skapat ett formulär som gör det enklare för er att anmäla er för att stå med på sidan samt för att få med info om era valpplaner. Här är en länk till formuläret för UPPFÖDARE >>

Parallellt kommer vi att jobba på att förenkla för valpköpare att hitta information om vad det är man bör kolla när man letar valp.

Kommentarer är stängda.