DSC_0151Medlemsavgifter 2020

Nu kan du registrera dig som ny medlem digitalt!

Vill du bli helbetalande medlem eller ungdomsmedlem hos oss, anmäler du dig på fotolänken här nedan:

Avgiften till SCK är 210 kr, övriga kostnader och annan information står på längre ner på sidan.

När du blivit medlem kan du sedan maila ditt medlemsbevis till medlemsansvarig medlem@svenskacollieklubben.se för att få senaste numret av Colliebladet!

Utlands- och familjemedlemmar kan än så länge inte anmäla sig via ovan länk – information om hur du anmäler dig finns nedan.

Du kan också anmäla dig direkt till SCK:s medlemsansvarig!
Skicka bara ett mail till medlemsansvarig (se mail-adress ovan) med följande uppgifter:

– Namn
– Adress
– Personnummer
– E-postadress

E-postadressen behövs i registret för att kunna skriva ut ditt medlemsbevis, ta reda på ditt medlemsnummer eller ändra i dina adressuppgifter via Mina sidor på SBK:s hemsida. Innan du skickar mailet behöver du ha betalat ditt medlemskap.

Helbetalande – 610 kronor
Denna medlemsform innehåller både den centrala avgiften (400 kr) och den lokala avgiften (210 kr). Som helbetalande blir du alltså medlem i både SBK och i SCK.

Betalning ska gå till SCK:s bankgiro 178–8777
Swish-nummer 1232565836.

Förnyelse av medlemskapet sker rullande med en årlig avi från SBK centralt.

Övriga medlemsformer
Delbetalande – 210 kronor
Denna medlemsform är för dig som redan är medlem i SBK-rasklubb eller lokalklubb. Ange SBK:s medlemsnummer samt personuppgifter till e-mailen ovan vid inbetalning till SCK.

Familjemedlem – 140 kronor
Familjemedlem kan du bli om någon i din familj redan är ordinarie medlem i SCK, hel- eller delbetalande. Detta medlemskap måste anslutas till ett ordinarie medlemskap i samma familj/adress. Ange namn, personnummer och SBK-medlemsnummer på den ordinarie medlemmen! Som familjemedlem får man inget eget Collieblad.

Utlandsmedlem – 730 kronor
Självklart får även du som utlandsmedlem Colliebladet postat till dig (520 kr till förbundet, 210 kr till SCK).

Skicka dina personuppgifter till e-postadressen ovan, och betala in avgiften för ditt medlemskap via SCK:s bankgiro eller Swish-nummer (se ovan).

Ungdom
Är du mellan 7 och 25 år kan du betala 300 kr till Sveriges Hundungdom (SHU) och välja SBK/SCK som det andra – kostnadsfria – medlemskapet. Då får du två medlemskap för priset av ett.

Läs mer och anmäl dig via http://shu.se

VIKTIGT! När du fått din bekräftelse från SHU måste du maila den till medlemsansvarig (se mail-adress ovan) för att erhålla det senaste numret av Colliebladet.

Om du istället väljer SBK/någon lokal brukshundklubb som ditt andra kostnadsfria medlemskap, kan du därefter bli delbetalande medlem i SCK. Du behöver då ha fått ditt SBK-medlemsnummer. Ange detta när du betalar in avgiften till SCK som D-medlem, och skicka ett mail enligt ovan med övriga personuppgifter.