Information anmälan inför årsmötet 2024

Välkommen att registrera dig och delta på Svenska Collieklubbens årsmöte 2024.

Årsmötet börjar klockan 18.00, onsdagen den 20 mars, 2024.
Du kan ansluta till mötet från 17.30. Vi ber att du ansluter i god tid så årsmötet kan starta enligt plan.

Årsmötet sker via Zoom och för att delta behöver du registrera dig i förväg:
https://zoom.us/meeting/register/tJYpfu6vpzMrGNP2_PBwBGM50f7rULs_IYbt

Så snart din registrering blivit godkänd skickas automatiskt årsmöteslänken via e-post till den e-postadress du angivit i din anmälan.

Registrera dig senast den 18 mars så vi hinner godkänna din anmälan i tid.

Viktigt!
Vi ber dig observera att den länk du får till årsmötet är din personliga. Du ska inte dela denna länk till någon annan. Om du inte hittar länken till årsmötet vänligen skicka meddelande om detta till sekreterare@svenskacollieklubben.se så ser vi till att ett nytt e-postmeddelande skickas till dig med din personliga länk.

I det fall du delar din personliga länk med någon annan, kan det innebära att denne tar din plats och du själv kommer inte in på mötet. Endast en person kan delta via den länk du får.
Svenska Collieklubben tar inte ansvar för eventuella följder i händelse av att du delar din länk och det inte uppmärksammas att någon annan tagit din plats och figurerar under ditt namn vid årsmötet.

Om du inte har ditt medlemsnummer tillgängligt så hittar du det på https://brukshundklubben.se/mina-sidor. Logga in med namn och lösen eller via BankID.

Behöver du hjälp kontaktar du Lena Ögren medlem@svenskacollieklubben.se (medlemsansvarig) så försöker hon hjälpa dig med ditt medlemsnummer. Du behöver ett aktivt medlemskap i klubben för att kunna delta.

Väl mött!
/ Svenska Collieklubbens styrelse

Kommentarer är stängda.